Hazine alacakları 30 milyar liraya yaklaştı

Mart Sonu İtibarıyla Hazine Alacakları 29,8 Milyar Lira Oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 31 Mart itibarıyla Hazine alacaklarına ilişkin verileri açıkladı. Buna göre, Hazine alacakları, mart sonu itibarıyla 29,8 milyar lira olarak gerçekleşti. Alacak stoku içinde en yüksek payı, 10,6 milyar lira ile mahalli idareler oluşturdu.

Mart sonuna kadar Hazine alacaklarından 1,2 milyar lira tahsil edilmiş durumda. Hazine alacaklarının detayları ve tahsilat süreci hakkında detaylı bilgi Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından paylaşılmıştır.

Related Posts

ABD’de dayanıklı mal siparişleri martta attı

ABD’de dayanıklı mal siparişlerinin tutarı, martta yüzde 9,2 artışla beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Boeing Çin’e teslim edemediği uçakları elden çıkarıyor

ABD’nin Çin’e uyguladığı yüksek gümrük vergileri sonrası teslimatlar durdu, Boeing onlarca uçağı satacak yeni müşteriler arıyor. Şirket, elindeki 41 uçağı Güney Amerika ve Güneydoğu Asya pazarlarına yönlendirmeyi değerlendiriyor.

Bakan Şimşek, Washington’da yatırımcılarla buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Barclays, Jefferies, JP Morgan ve Bank of America’nın ayrı ayrı düzenlediği yatırımcı toplantılarında Türkiye ekonomisine dair güncel gelişmeler ve gelecek dönem perspektifine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Karahan’dan enflasyon ve faizlere ilişkin net mesaj

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, “Sıkı para politikası duruşuna ilişkin kararlılık, iç talebin yavaşlaması, Türk lirasındaki reel değerlenme ve enflasyon beklentilerindeki iyileşme yoluyla dezenflasyon sürecini güçlendiriyor.” dedi.

Altın alımına yeni şart: Kuyumculardan artık yetki belgesi istenecek!

Çekili kıymetli maden satışı yapılırken, gerçek kişi kuyum işletmelerince “Kuyum Ticareti Yetki Belgesi” sunulacak.

TÜİK açıkladı: Güven endeksinde tüm sektörlerde düşüş!

Güven endeksleri nisan ayında hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde düşüş gösterdi. Sektörlerdeki iş durumu talep ve beklentilerdeki azalma ekonomik durgunluk endişelerini artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir