Akbank, Girişimcilik Programında Yeni Yatırımlar Yaptı

Akbank, Girişimcilere Yönelik Yatırımlarını Artırıyor

Akbank, Akbank+ kurum içi girişimcilik programı aracılığıyla kendi çalışanlarına destek sağlayarak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu program sayesinde 4 yeni girişim ekosisteme katılırken, Akbank’a yapılan toplam yatırım tutarı 2 milyon dolara yükseldi.

Akbank+, İnovasyona Destek Veriyor

Akbank, Akbank+ programı ile girişimciliği ve inovasyonu teşvik ederek Akbank çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Akbank LAB’de hayata geçirilen bu program, Akbanklıların girişimlerini tam zamanlı olarak sürdürmelerine olanak tanırken, programı başarıyla tamamlayan çalışanlar yatırım alarak girişimciliklerine devam edebiliyor.

Akbank’ın verdiği bilgiye göre, banka içinde geliştirilen girişimler desteklenmeye devam ediyor. İlk dönemde Voltla’ya 500 bin dolar yatırım yapıldıktan sonra Fundero’ya 200 bin dolar, ikinci dönemde ise 400 bin dolar değerinde yatırım yapıldı. Bu girişimlerin yanı sıra atık süreçlerini dijitalleştiren Waste Log ve elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunan Voltla gibi yenilikçi girişimler de desteklenmeye devam ediyor. Akbank+, yaptığı yatırımlarla toplamda 2 milyon dolarlık bir desteği aştı ve üçüncü döneme hazırlanıyor.

Akbank Yetkililerinden Olumlu Geri Bildirimler

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, programın başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek yenilikçi çözümlerle müşterilere ve iş ortaklarına değer sağlamaya devam ettiklerini vurguladı. Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa ise programın Akbank çalışanlarına önemli bir gelişim fırsatı sunduğunu ve başarılı girişimlerle ekonomik, çevresel ve toplumsal değer oluşturmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

Fundero ve Voltla: Başarılı Girişimler

Akbanklılar Uğur Emre Baykal, Tarık Hayat ve Mehmet Bora Aydın tarafından geliştirilen Fundero, e-ticaret sektörüne yenilikçi bir finansman platformu sunarken Esra Gül Korkmaz ve Özgür Barış tarafından geliştirilen Voltla, elektrikli araç kullanıcılarına özel hizmetler sunuyor. Başarılı girişimler arasında yer alan Fundero ve Voltla, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyorlar.

Related Posts

TOGÜ ile TÜİK arasında akademik ve veriye dayalı iş birliği protokolü imzalandı

TOKAT / FATİH KARAMAN Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) arasında eğitim-öğretim ve veriye dayalı akademik iş birliğini kapsayan protokol, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz ve TÜİK Başkanı Dr. Erhan Çetinkaya …

Aralarında ünlü markalar var! Ticaret Bakanlığı toplatma kararı aldı

Ticaret Bakanlığı, sağlığa zararlı olduğu tespit edilen dört ürünü güvensiz ilan etti. Oda kokuları, evcil hayvan oyuncağı ve bir giyim ürünü için toplatma ve yasaklama kararı alındı. Tüketicilere bu ürünleri derhal kullanmayı bırakmaları uyarısı yapıldı.

Passolig’le maçlara gidecekler dikkat! Yeni karar açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-2026 sezonuyla birlikte Passolig uygulamasında artık çipli sisteme geçildiğini ifade tti. Taraftarların Süper Lig ile 1. Lig maçlarına çipli T.C. kimlik kartlarıyla giriş yapabileceğini duyurdu. ELEKTRONİK BİLET …

2016’da Burger King’de satılan menü fiyatları sosyal medyada gündem oldu

2016 yılındaki 4,95’lik menü fiyatı enflasyonun 10 yılda geldiği noktayı gösterdi

Son dakika! İnternet satışlarında zorunluluk getirildi

Yurtdışından satış yapan e-Ticaret platformlarının Türkiye’de temsilcilik bulundurmaları bir süredir gündemdeydi. Daha önce yapılan açıklamalarda, temsilcilik başta olmak üzere bazı şartları yerine getirmemeleri halinde bu platformlara yaptırım …

Türkiye’nin gıda devi iflasın eşiğinde

Türkiye genelinde 4 deposuyla faaliyet gösteren ve dünyanın birçok ülkesine meyve-sebze ihracatı gerçekleştiren Asya Fresh, yaşadığı mali sorunların ardından konkordato ilan etti.